Ponta, după remaniere: dna Prună, de la KGB, nu a plecat

 

Fostul premier Victor Ponta critică remanierea operată de premierul Dacian Cioloș, apreciind că nu există nicio strategie, nicio gândire în actul guvernamental.

"Nu e o operațiune nici de imagine, nici de fond. Ce imagine ai făcut, schimbând niște miniștri necunoscuți cu alții necunoscuți și mai slabi decât cei de dinainte? Până la urmă este un experiment total eșuat și dacă se mai schimbă mult până în noiembrie nu îi învață nici portarii, nici șoferi de la minister. În timpul ăsta, noi lansăm strategii de dezvoltare a României. Înțeleg că nu a plecat dl Irimescu, care a administrat foarte bine agricultura, că e prima dată în patru ani când nu s-au dat subvenții, nu a plecat d-na Prună de la KGB, că ne condamnă CEDO, decizie pilot. Acum un an de zile s-a aprobat de Comisia Europeană masterplanul pe transport, 20 mld euro investiții. A trecut un an de zile și nu avem niciun proiect pornit și o să-l pornească dl acesta care stă și el trei luni?" E o catastrofă pe care o vom deconta toți în 2017-2018. Dintre noii miniștri îl știu pe unul singur... un om care a fost la Băsescu, după aia a venit la mine că a primit un telefon și s-a prezentat, acum s-a dus la dl Cioloș, genul de oameni fără coloană vertebrală, moluște administrative".

”Doar bla-bla-uri și bătut apa-n piuă”

Victor Ponta consideră că nici chiar un ministru bun nu ar avea ce să facă în viitor, având în vedere că august este lună de vacanță, iar în luna septembrie începe campania electorală.

"Nu există nicio  strategie, nicio gândire, e un an 2016 de pierdut timpul și de bătut apa în piuă și între timp pe plan european se întâmplă lucruri foarte grave. Vorbim de strategii de dezvoltare, dar nu spune nimeni cum dezvoltăm România. Doar bla, bla, se întlnesc dl Cioloș cu dl Iohannis, cu nu știu cine și nu se întâmplă nimic. Noi avem două șanse de dezvoltare: programe europene și zona de investiții. Toată lumea aleargă pe noua cale a mătăsii, eram și noi acolo acolo cu proiecte de miliarde și din noiembrie nu a mai mișcat nimeni nicio hârtie  Pe ce să ne dezvoltăm, pe bla-bla-uri, pe schimbat Ionescu cu Popescu? (...) Mi se pare o caricatură de guvernare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel