Primele declarații de la vârful PNL, după remanierea Guvernului Cioloș

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a oferit, marți, primele declarații la scurt timp după ce premierul Dacian Cioloș a anunțat remanierea a patru miniștri.

"În condițiile în care a făcut în mod cert și a putut să constate că sunt disfuncționalități în aparatul guvernamental, a demarat aceste schimbări. Sunt absolut convinsă că nimeni nu face schimbări de dragul schimbării. Au fost observații și în spațiul public discuții cu privire la ministrul Educației, și știți că au fost multiple reproșuri la adresa ministrului, mă bucur că opțiunea e tot din mediul universitar în persoana d-lui Dumitru. Mă bucur că Ministerul Transporturilor se completează cu o persoană care, în opinia mea este de foarte bună calitate. Partea de Diaspora merită o atenție mult mai mare decât până acum, pentru că avem de explicat un subiect cheie pentru societatea românească, un subiect pe care fostul ministrul cred că l-a ignorat ușor - votul prin corespindență -, iar la Telecomunicații am să mă abțin de la comentarii, pentru că nu sunt foarte familiarizată cu acest minister.

 Ca atare, găsesc de bun augur această schimbare și împrospătare de sânge în Executiv și am mari speranțe că viitorii miniștri vor funcționa la parametrii optimi", a declarat Alina Gorghiu.

Citește și: Cioloş, declarații de ultimă oră: CINE PLEACĂ din guvern LIVE TEXT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel