Prima fotografie cu pilotul care a încercat, până-n ultima clipă, să salveze pasagerii Germanwings

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Pe Andreas Lubitz îl știți. El este copilotul care a prăbușit avionul Airbus A320 al companiei Germanwings. L-a prăbușit în Alpii Francezi, la fel ca-n coșmarurile lui. 

Se trezea urlând, după un coșmar în care se prăbușea cu avionul, dezvăluia fosta prietenă a lui Andreas Lubitz. De această dată, n-a fost coșmar. A fost realitatea cruntă, creată de un copilot cu probleme psihice. A prăbușit avionul deliberat. Nu s-a mai trezit urlând. A murit spulberat la impact în rocile Alpiilor Francezi și a luat cu el 149 de oameni. 

Despre Andreas Lubitz s-a tot vorbit. A vorbit prietena, au vorbit vecinii, medicii, angajatorii. Un om a încercat disperat până-n ultima clipă a vieții sale să se salveze și să-și salveze pasagerii avionului pentru care era cel mai responsabil. Cu toporul a dat în ușa cockpit-ului, timp de cinci minute. Vorbim despre pilotul Patrick Sondheimer. El a încercat să-l oprească pe Andreas Lubitz să prăbușească avionul. A încercat cu mâinile goale în fața unei măsuri de securitate invincibile. 

Un memorial al echipajului Germanwings din avionul care s-a prăbuşit în Alpii francezi în 24 martie include prima fotografie a pilotului Patrick Sondheimer. Pilotul apare primul. Fotografia sa este urmată de cea a lui Andreas Lubitz, arată Daily Mail.

(w670)

Patrick Sondheimer, în vârstă de 36 de ani, avea doi copii. El a ieșit din cabină pentru a merge la toaletă. Când s-a întors avea ușa blocată. Andreas, copilotul de 27 de ani, a refuzat s-o deschidă. Înregistrarea obținută din avion, care ar fi fost făcută cu un telefon mobil, arată încercările disperate ale pilotului de a salva pasagerii și echipajul. Ultimele sale cuvinte auzite pe înregistrare au fost "Deschide nenorocita asta de ușă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel