PREZIDENȚIALE 2019. Mesaj CRUNT pentru Dan Barna de la un om din Piața Victoriei. ”Nu intrați în finală și nici nu meritați”

Dan Barna
Dan Barna

Jurnalista Roxana Iordache l-a nimicit pe Dan Barna. Ziarista a dezvăluit ce a zis, la ultimul miting electoral, candidatul USR-PLUS la prezidențiale.

”Bietul Barna e disperat! Simte nevoia să-și mintă însăși asistența de sală. La ultimul miting electoral de astă-seară s-a dat Batman, că adică el și USR au fost ăia din stradă cu rezistența și tot el și USR au dat jos guvernul PSD. S-a referit explicit la OUG 13. Măi dragă domnule, scuze, dar nu v-am văzut prin Piața Victoriei când asiguram permanența diminețile până spre seară la minus 20 de grade în locul ăla plin de curenți și eram între șase și cincisprezece persoane, am memorie vizuală, v-aș fi reținut. Și nu v-am văzut nici ulterior, când era cald, am văzut câțiva useriști, nu și pe dv., poate vă reprezentau prin delegație.  Și sigur v-aș fi văzut, că nu stau pe loc la manifestații niciodată, ar tot locul, deformație profesională, ghinion!


Și revenind la ziua de azi, chiar credeți că toți suntem tâmpiți și am uitat că zile în șir ați zis că nu votați guvernul Orban fiindcă e bine să rămână PSDăncilă chiar dacă distruge totul ireversibil, numai să nu altereze virginitatea USR, care ca să se păstreze virgină face doar s#x oral?


Măi, omule, în realitate sunteți niște kkcioși, fiindcă ați făcut în pantaloni, vorba profesorului Țuțea, când era vorba să fiți koioși și să intrați la guvernare, asta sunt cei de la PNL, Guvernul Orban. Ei sunt salvatorii României, voi puteți dispărea sub pragul electoral, lașilor ipocriți!


Sunteți progresiști și nici măcar curajul de a vă asuma apartenența de stânga extremă nu-l aveți.


Hai, pa! Nu intrați în finală, domnule Barna și nici nu meritați, că v-ați dus la Dăncilă s-o validați fix când Iohannis îi cerea demisia. Vă potriviți, pupați-vă!


De Cioloș ce să mai zic, partenerul fanfaronului Macron care declară decesul NATO și se pupă pe gură cu Putin!


Domnule Barna, ați vrut să rămână Dăncilă la guvernare până după prezidențiale, rămâneți cu ea în turul al treilea!”, a scris Roxana Iordache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel