Prezidențiale 2019. Cu cine voia Dăncilă să fie în turul 2

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a precizat, în cadrul emisiunii România 9, moderată de Ionuț Cristache, cu cine voia să fie în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019.

'Important este ce își doresc românii. Îl apreciez pe Mircea Diaconu, îi apreciez și pe dl Paleologu și pe Dl Barna. Îi apreciez pe toți, pe fiecare dintre ei. Mi-aș fi dorit ca în turul doi să fiu cu unul dintre ei, că sunt convinsă că nici dl. Barna, nici dl. Paleologu, nici dl. Kelemen Hunor nu ar fi refuzat o dezbatere unul la unul (....)

În primul rând, din punct de vedere al normalității, aș fi preferat un alt contracandidat în turul 2 decât Klaus Iohannis. Aș fi preferat pe cineva care nu are un monolog, ci să aibă un dialog cu contracandidatul său. Nu să dicteze și ceilalți să asculte! Să vină în fața românilor și să spună ce dorește. Klaus Iohannis are o abordare extremistă.

Viorica Dăncilă a mai precizat că va prelua propuneri din programul tuturor candidaților din turul 1 care nu au intrat în finală. De asemenea, a punctat faptul  că președintele Klaus Iohannis ar trebui să prezinte un bilanț al mandatului de șef al statului. Totodată, Dăncilă a spus că ea vrea să fie ”un președinte al tuturor românilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel