EXCLUSIV  Prezidențiale 2019. Astrogramă 10 noiembrie: MAREA SURPRIZĂ

Alegeri FOTO AGERPRES
Alegeri FOTO AGERPRES

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, precizează că, pe 10 noiembrie, în primul tur al alegerilor prezidențiale, astrograma momentului arată o populație cu multe frustrări, dornică să se răzbune și să lupte să renască, dar care se ferește de schimbări bruște și totale.

„Pe 10 noiembrie, începând cu ora 07.00, vom avea primul tur al alegerilor prezidențiale. Astrograma momentului scoate la iveală motivele pentru care campania electorală a fost una tăcută, chiar insesizabilă. Avem ascendentul în Scorpion conjunct cu Soarele și Mercur retrograd în Scorpion, deci percepem momentul important, unul care ne readuce în minte o poveste mai veche, posibil tot niște alegeri prezidențiale sau chiar amintiri dureroase de acum câțiva ani. Rolul lui Mercur retrograd în Scorpion este să ne facă să tăcem, să analizăm, să retrăim anumite clipe în care țara a experimentat trauma și să ne convingă să votăm fără prea mult tam-tam. Oarecum, dacă ați observat, și candidații au fost ascunși, în sensul că au refuzat dezbaterile și au evitat pe cât posibil să dea explicații sau să își promoveze programele”, a spus Daniela Simulescu.

„Luna, care reprezintă dorința și emoțiile poporului, va fi în Berbec, deci nevoia noastră principală va fi aceea de luptă, de schimbare, de independență, de saturație, însă opoziția cu Marte din Balanță ne va pondera, astfel încât să găsim soluția din care să nu piardă nimeni. Ne-am săturat, dar nu suntem dispuși să facem compromisuri mari în acest sens”, a continuat astrologul.

Mai departe, „Venus se va afla în Săgetător, exact acolo unde se afla și în astrograma natală a României de la 1 Decembrie 1918. Femeile prind putere, dovadă fiind candidaturilele cu mai multă substanță a lor de anul acesta. De-a lungul timpului au mai fost cazuri, însă nu atât de serioase. Pe lângă Venus, vom avea și Jupiter în Săgetător, deci tot ce este legat de străinătate și diaspora va fi mult mai bine integrat în ziua de duminică.

Pluto, planeta transformării radicale, se va afla pe cuspida casei 3, a comunicării, deci vorbele noastre, puține dar pline de patos, îi vor convinge și pe alții să voteze. Poate chiar pe unii care erau total împotrivă.

Trigonul dintre Mercur și Neptun va păstra tendința naționalistă, dar aduce și multă confuzie pentru că nu vom ști cu adevărat care sunt candidații patrioți. Și cum nu a fost activitate în campania electorală, populația va avea așa o idee vagă în acest sens.

Astrograma zilei de duminică arată o populație cu multe frustrări, dornică să se răzbune și să lupte să renască, dar care se ferește de schimbări bruște și totale”, a concluzionat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel