Prezidențiale 2009. Adrian Năstase, tranșant: Băsescu pică în propria capcană

Valuri de reacții după dezvăluirile lui Dan Andronic. După ce Liviu Dragnea și Călin Popescu- Tăriceanu au convenit să solicite Parlamentului înființarea unei comisii de anchetă pentru a clarifica aspectele ce țin de alegerile prezidențiale din 2009, fostul premier Adrian Năstase a declarat că fostul șef de stat, Traian Băsescu, pică în capcana propriului sistem pe care l-a creat. 

"România e într-o bătălie cu reglări de conturi. O ţară fără lideri poate fi controlată uşor din exterior. E vina lui Traian Băsescu pentru că a creat acest sistem. Acum şi el cade în capcana acestui sistem. Călin Popescu Tăriceanu are dreptate. România rămâne izolată canibalizându-şi liderii politici. Lucrurile nu se vor opri în curând. E şi o lipsă de inteligenţă a liderilor. În afară de Călin Popescu Tăriceanu nu se implică nimeni", a spus fostul premier la România TV. 

Fostul lider al PSD îi critică pe social democraţi pentru că nu şi-au asumat un ministru politic la Justiţie.

"Un Guvern are datoria să îşi construiască şi politica pe Justiţie nu să transfere această sarcină unei persoane, să o externalizeze unui ministru. Fără această strategie va fi greu să se îndrepte sistemul creat".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel