EXCLUSIV  Previziunile astrologice pentru 24 noiembrie 2019, ziua în care alegem președintele. ”Este momentul judecății supreme”

Roxana Neagu / 20 noi 2019 / 17:15 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, face previziunile astrologice ale zilei de 24 noiembrie, zi în care va fi ales președintele României. 

”În astrograma zilei de duminică, 24 noiembrie, observăm aspecte mult mai marcante ca în ziua primului tur de alegeri. Este vorba de conjuncția dintre Venus și Jupiter și opozitia dintre Marte și Uranus.

Conjuncția dintre Venus (Micul Benefic, planeta femeilor) și Jupiter (marele Benefic) din semnul Săgetătorului aduce pentru prima dată o candidată în turul doi. Pe lângă asta, alăturarea celor doi aștri în semnul justiției, al străinătății, al adevărului, al idealurilor, ne va arăta care este direcția românilor după treizeci de ani de la revoluție. Este precum momentul judecății supreme al perioadei 1989-2019.

Luna se află în Balanță, în gradul 29, unul plin de suprize, foarte aproape de Marte. Ceea ce va însemna că dorim să votăm corect, dar că ne vom simți presați când o vom face. De parcă ne obligă cineva. Luna se află în casa 11, a grupărilor, a comunităților, a rețelelor sociale. Ne vom simți obligați să comunicăm ce am votat astfel încât să îi motivăm și pe alții. Impresia generală va fi că vrem ca lucrurile să fie corecte, dar de fapt vom fi mânați de o agitație interioară.

Opoziția dintre Marte din Scorpion și Uranus din Taur ne va ajuta să rupem un lanț al slăbiciunilor, să ne dezlipim de unele metehne, dar o vom face cu încordare și impulsivitate.

Pe lângă toate cele prezentate mai sus, Mercur și Ascendentul din Scorpion ne vor duce și mai mult cu gândul la celebra replică "Eu cu cine votez", a lui I.L. Caragiale. Românii vor vota de dragul votului.

Concluzia astrologica a zilei este oferită de prezența Soarelui în casa 1, cea a personalității sau a atitudinii. Vom vota persoana care ni s-a părut cea mai neînfricată, stăpână pe sine sau arogantă.” anunță astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre ziua de duminică, 24 noiembrie 2019, zi în care se va desfășura al doilea tur al alegerilor prezidențiale. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25