Urmărește emisiunea live


Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Am încredere în Iohannis

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, joi, la Bruxelles, după întâlnirea cu preşedintele României, că are mare încredere în Klaus Iohannis.

Juncker a spus despre Klaus Iohannis că îl cunoaşte "de ani de zile", din perioada în care era primarul Sibiului şi a avut relaţii cu ţara sa, informează Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, declarații după întâlnirile cu Jean-Claude Juncker și Donald Tusk. Ce a discutat președintele cu liderii UE 

"Am mare încerdere în domnul preşedinte, sper că va apropia şi mai mult România de Europa. România este o ţară importantă a Uniunii şi Europa nu ar fi completă fără România", a spus preşedintele Comisiei Europene, după întâlnirea cu Iohannis.

Jean Claude Juncker a mai amintit că în 2005, când era preşedintele Consiliului European, a semnat la Luxemburg tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană.

"Mă simt foarte apropiat de această ţară", a mai spus Juncker, precizând că a discutat cu Klaus Iohannis despre multe subiecte, precum Schengen, MCV şi alte chestiuni.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, negocieri Cotroceni. Pactul pe Apărare va fi semnat, marți, la ora 10

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, în prima vizită oficială externă din mandatul său, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel