Urmărește emisiunea live


Prelipceanu, către Nicușor Dan: CHEMAȚI DNA-ul, domnule primar!

foto captură Digi24
foto captură Digi24

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu i-a sugerat primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, să cheme DNA-ul. 

”O observație pe care o facem noi, ăștia de la Digi, noaptea, când plecăm acasă, după ora 23:00, mai e și carantină, ar trebui să fie pustiu peste tot, chiar așa și este, doar că semafoarele sunt pe roșu. Mergi pe o stradă pustie, semafoarele sunt pe roșu. Și ăsta, și următorul, și celălalt, cum vine asta?” a spus Cosmin Prelipceanu, la Digi24. Nicușor Dan a răspuns că a existat un sistem de semaforizare inteligentă, căruia nu i s-a mai făcut mentenanță: ”Nu mai funcționează, pentru că tehnologia e depășită. Nu se mai conectează semaforul cu serverul central. Nici senzorul care preia măsurători de trafic nu mai funcționează”. 

”Dacă cumperi de zeci de milioane... uneori ești fericit” a spus Nicușor Dan, râzând, vrând să indice nereguli. ”Chemați DNA și spuneți-ne și nouă, trebuie să știm” a intervenit Prelipceanu, întrebând: ”A furat cineva la achizițiile astea?”. ”Probabil că da, probabil că da”, a răspuns primarul Capitalei.

”Chemați DNA-ul, trebuie să se întâmple ceva” i-a spus jurnalistul Digi24 primarului. 

”O să facem și asta, numai că urgențele pentru mine sunt să țin la linia de plutire acest organism care a pornit cu datorii de 2,5 miliarde. Este... cum să zic... riscul de a intra în incapacitate, să nu poți să plătești salarii, să nu poți să asiguri servicii minimale a existat tot timpul ăsta” a afirmat Nicușor Dan, care a acuzat că ”nu s-a plătit mentenanță ani de zile și lucrurile n-au funcționat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel