Prefectul județului Argeș a demisionat. Va candida din partea PNL pentru funcția de președinte al CJ Argeș

FOTO: Crișan Andreescu
FOTO: Crișan Andreescu

Radu Perianu a demisionat din funcția de prefect al județului Argeș și va candida din partea PNL pentru șefia Consiliului Județean Argeș.

Radu Perianu, prefectul județului Argeș, și-a anunțat demisia din funcție, urmând să candideze din partea PNL pentru șefia Consiliului Județean.

”Sunt candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Argeș, iar legea îmi cere ca, pentru această candidatură, să renunț la funcția de prefect cu cel puțin 50 de zile de data alegerilor”, a declarat Perianu în cadrul unei conferințe de presă, citat de Agerpres.

De asemenea, Radu Perianu a prezentat și un scurt bilanț al mandatului de prefect, funcție în care s-a aflat din octombrie 2021.

Unul dintre obiectivele pe care le-a urmărit a fost reducerea timpului de așteptare pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere.

”La acest moment, după sesiuni suplimentare de examinare la care am fost sprijiniți de examinatori din județele limitrofe, organizarea de concursuri pentru a rezolva problema lipsei de personal, timpii de așteptare sunt de trei săptămâni la Pitești, o lună și trei săptămâni la Curtea de Argeș și două luni la Câmpulung”, a precizat Radu Perianu.

Pe lângă probleme legate timpii de așteptare pentru obținerea permisului, Perianu a făcut precizări și cu privire la campaniile efectuate în domeniul sănătății, programele sociale derulate de Instituția Prefectului Argeș și controalele mixte organizate în diferite instituții.

Radu Perianu a fost desemnat candidat al liberalilor la funcția de președinte al CJ Argeș, ocupată în prezent de liderul social-democraților argeșeni, Ion Mînzînă.

Citește și: Planurile prefectului Radu Perianu (PNL) pentru dezvoltarea Argeșului. Cum va arăta județul după 9 iunie 2024 / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel