Ponta pune condiții la solicitarea lui Băsescu în cazul Hașotti

Victor-Ponta
Victor-Ponta

Premierul Victor Ponta admite cererea președintelui Traian Băsescu, privind semnarea unei declarații pe propria răspundere a ministrului desemnat al Culturii, Puiu Hașotti, că nu și-a plagiat lucrarea de doctorat, dacă şeful statului îi va indica articolul de lege care susține această solicitare.

La solicitarea președintelui Băsescu, premierul Victor Ponta a afirmat, pentru Mediafax, că acceptă cererea șefului de stat, dacă acesta îi va indica temeiul legal al acestei solicitări.

"Accept solicitarea preşedintelui, dacă imi indică temeiul legal al cererii lui", a declarat premierul Victor Ponta, pentru Mediafax.

Președintele Traian Băsescu a transmis, joi, o înștiințare premierului Victor Ponta, solicitând o declarație pe propria răspundere de la ministrul desemnat al Culturii, Puiu Hașotti, că nu şi-a plagiat lucrarea de doctorat sau alte lucrări ştiinţifice pe care le-a elaborat.

Înștiințarea de la Palatul Cotroceni precizează că se încearcă evitarea unor situații neplăcute,

Ministrul desemnat al Culturii, Puiu Haşotti, a venit la Palatul Victoria pentru a depune la cabinetul primului-ministru declaraţia pe propria răspundere prin care atestă că teza sa de doctorat şi alte opere ştiinţifice nu constituie un plagiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel