Ponta: PDL, în epoca "Vasile, fă-te că muncești!". O mare prostie

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta nu mai ia în serios atacurile opoziției și ale președintelui Traian Băsescu. Premierul a subliniat în repetate rânduri acest lucru. Victor Ponta susține că democrat-liberalii nu au idei bune și se opun la orice, doar pentru a-și motiva existența pe scena politică românească. 

Premierul a spus că nu ia în serios cererea democrat-liberalilor. Ei au solicitat Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională Ordonanţa de Urgenţă 77/2013 privind concedierea unor funcţionari. Cererea a fost făcută de către vicepreședintele PDL, Alin Tișe, potrivit EVZ.

"O mare prostie să te opui la orice"

Premierul a spus: "Nu doar că nu înţeleg ce este neconstituţional să desfiinţezi funcţii vacante, poate ne spune PDL-ul. Dar mi se pare o mare prostie să te trezeşti aşa că te opui la orice. Au o idee mai bună ei? Vor să ţinem mai mulţi oameni în ministere? Eu am mai spus-o, o repet şi la dumneavoastră, PDL-ul este în epoca Vasile, fă-te că munceşti. (...) Daţi-mi voie să nu mai iau în serios decât pe oamenii serioşi, pe bietul Vasile, ce să facă".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel