Ponta: Nu avem nevoie de UDMR, dar vrem mai puțin război

Victor Ponta dc
Victor Ponta dc

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara la emisiunea Sinteza Zilei difuzată de Antena3, despre posibila colaborare cu UDMR, anunțată de președintele PSD după prezentarea exit-poll-urilor de după scrutinul legislativ.  

Prim-ministrul Victor Ponta a spus că dorința sa de a se asocia cu UDMR se datorează faptului că e dispus să discute cu oricine reprezintă interesul României, subliniind că "această majoritate uriașă" are rolul de a-i speria pe cei care nu fac parte din ea.

"Ce am spus aseară a fost dintr-un singur motiv. Pentru că această majoritate uriaşă pe care lumea ne-a dat-o are rolul de a-i speria pe ceilalţi parlamentari. Eu îmi doresc ca majoritatea să nu fie folosită împotriva nimănui. Eu sunt dispus să mă gândesc la ce putem face ca această ţară să fie vindecată", a declarat Victor Ponta.

"Nu am decis nimic, nu este nimic vorbit, dar sunt dispus să port discuţii cu oricine îşi doreşte să ne susţină", a adăugat el.

Social-democratul a precizat că o decizie la nivelul alianței nu a fost încă luată, urmând ca între cele trei partide, PSD, PNL și PC să se poarte discuții pe această temă.

"USL nu are nevoie de UDMR. Dar o să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca în România să fie mai puţin război. Sperăm ca UDMR-ul să ne ajute să informăm mai corect popularii europeni", a spus co-președintele PSD.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a susținur și el că Victor Ponta nu "a inventat acea declarație", ci era un lucru de care liberalul avea cunoștință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel