Ponta: I-am propus lui Dragnea să fie la Interne şi vicepremier, a decis să se ocupe de campanie

dragnea
dragnea

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marţi, că, iniţial, i-a propus secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, să fie vicepremier şi să preia portofoliul Administraţiei şi Internelor, el precizând că Dragnea a decis să se ocupe de campania electorală a USL.

"Portofoliul Administraţiei şi Internelor, inclusiv funcţia de vicepremier, le-am propus colegului meu, Liviu Dragnea. El este acum şi va fi şeful campaniei electorale a USL şi mi-a solicitat, ţinând cont că nu poţi fi judecător şi arbitru, ca până după alegeri să nu facă parte din stuctura Guvernului pentru a avea ca obiectiv conducerea campaniei", a spus Ponta.

El i-a transmis mulţumiri lui Dragnea şi l-a asigurat că va încerca să aibă o guvernare cât mai bună pentru a-i face lui Dragnea o campanie electorală cât mai uşoară.

Ponta a anunţat, marţi, că ministrul de Finanţe şi vicepremierul din Cabinetul pe care îl va propune Parlamentului va fi Florin Georgescu.

El a arătat că Ministerul de Interne va fi condus de Ioan Rus, iar Ministerul Administraţiei va fi preluat de Victor Paul Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel