Ponta, despre Băsescu: Face declarații absolut aberante

basescu ponta
basescu ponta

Premierul Victor Ponta i-a răspuns, joi seară, președintelui Traian Băsescu, care, în urmă cu o zi a spus că USL pune presiune asupra Justiției. Ponta a declarat că ar "pune presiune pe președintele Traian Băsescu să nu mai facă declarații absolut aberante". 

"Ar trebui să fie mai responsabil", atrage atenția premierul. Ponta a subliniat că Traian Băsescu "este într-o campanie neînțeleasă de nimeni". Cu privire la afirmația făcută de președinte despre Mona Pivniceru, premierul a spus că președintele nu trebuie luat în serios, pentru că "o dată spune de bine, a doua oară spune de rău, iar pe urmă reevaluează". În ceea ce privește numirea procurorilor, Ponta a declarat că este în căutarea unor procurori care să fie acceptați de președinte- "Chiar de i-aș pune pe Sfinții Petru și Pavel președintele nu-i va accepta dacă nu vor fi discutați înainte".

Premierul a clarificat că există o mare diferență între ceea ce spune președintele și ceea ce face, iar coabitarea nu are nicio legătură cu declarațiile pe care președintele și premierul le fac. "Să fim realiști. Nu există atacuri dure ale președintelui. Eu nu-l urmăresc și nici nu-l iau în serios", a spus premierul, la RTV. Victor Ponta a adăugat că singura declarație care l-a deranjat din ceea ce a spus președintele cu o seară în urmă a fost cea în care îi îndemna pe români să boicoteze referendumul pentru schimbarea Constituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel