Ponta, avertisment pentru PSD. Ce spune despre viitorul premier

Victor Ponta a afirmat, vineri, la Târgu-Jiu, că parlamentarii PSD ”trebuie să reziste” după 12 decembrie.  

Fostul premier susține că parlamentarii PSD vor avea dosarele pe masă dacă nu vor vota cu Dacian Cioloș. Victor Ponta a fost prezent la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Gorj. 

”Pe 12 decembrie o să ne batem cu Iohannis ca să recunoască ce votează oamenii. (...) Fiecare mandat pe care îl câştigăm şi în Gorj şi în ţară va conta foarte tare şi mai ales faptul că toţi parlamentarii pe care o să îi avem să reziste pentru că o să aibă după 12 decembrie, pe de o parte, dosarele pe masă, dacă cumva nu vor să voteze cu Cioloş, pe de altă parte tot felul de oferte. Şi de aceea vreau să nu uitaţi pentru ce ne batem pe 11 decembrie. Ne batem cu un adversar care foloseşte toate armele lui Băsescu mai mult decât le-a folosit Băsescu şi ne batem pentru oamenii care spun că în acest an le-a fost foarte rău. (...) Domnul Iohannis va încerca să facă ce a făcut Băsescu în 2012, când a zis `Nu mă interesează ce s-a votat, eu pun pe cine vreau eu prim-ministru!` Argumentele domnului Iohannis sunt aceleaşi cu ale domnului Băsescu şi anume 'Vă fac dosare, vă cumpăr parlamentari, vă ameninţ', eu nu cred că vor mai ţine de data asta pentru că şi frica are un sfârşit, la un moment dat oamenilor nu le va mai fi frică”, a spus Victor Ponta, potrivit Agerpres. 

Victor Ponta, despre viitorul premier

Victor Ponta a mai spus că partidul va face o nominalizare pentru funcţia de premier în momentul în care rezultatele alegerilor vor fi publice, punctând însă că viitorul prim-ministru ”este o persoană susţinută de PSD şi de ALDE, care nu are o interdicţie legală”. 

”Vom face o nominalizare pentru prim-ministru în momentul în care vom avea rezultatul şi ştiu discuţia foarte bine, am discutat şi cu Liviu Dragnea, eu am înţeles strategia. Cred că în PSD, şi PSD va propune, pentru funcţia de prim-ministru pe cineva care a avut performanţă în Guvernul pe care eu l-am condus, un ministru, un fost ministru care a şi învăţat ce înseamnă guvernare (...). Există în PSD începând cu Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Eugen Teodorovici, toţi ceilalţi care au fost miniştri şi au avut performanţă în actul de guvernare şi care pot foarte bine să gestioneze cea mai grea funcţie din România. Este o persoană, susţinută de PSD şi ALDE, care nu are o interdicţie legală”, a conchis Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel