Ponta: Liderii PSD cu probleme penale se vor retrage. E singura soluție

Premierul Victor Ponta spune că reforma PSD-ului se poate face doar prin retragerea din partid a tuturor liderilor cu probleme penale.

Întrebat, vineri, la DC News Live, dacă este de acord cu propunerea lui Sebastian Ghiță ca toți social-democrații suspectați de corupție să plece din partid, Ponta a răspuns:

"Susțin un singur lucru foarte clar, că PSD-ul trebuie să schimbe total nu doar discursul public, ci și atitudinea internă față tot ce înseamnă, tot ce înseamnă membri noștri care care au probleme cu justiția. Ce nu mi-a plăcut, nu trebuie să anunțe Sebi Ghiță chestia asta. Adică, dacă ar vrea să mă ajute, n-ar anunța-o el la TV, ci am decide-o noi".

Ponta crede că liderii locali implicați în dosare penale se vor retrage din proprie inițiativă ca urmare a înfrângerii de la prezidențiale. Un indiciu că PSD nu mai acceptă astfel de membri îl reprezintă și voturile din Parlament pentru ridicarea imunității legislatorilor, a punctat Ponta.

"Cred că toată lumea a înțeles acest lucru. Credeți că voturile din Parlament nu înseamnă foarte clar că am înțeles acest lucru? Credeți că oamenii nu știu că au avut probleme și se vor retrage, nu știu că trebuie să se retragă? Ba știu. Dar nu cred că le place și nici nu cred că-i corect să le spună Sebi Ghiță asta la Tv", a declarat Victor Ponta.

"Numai asta e soluția", a insistat președintele PSD.

Vezi AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel