Polițist mort după protestele de la Capitoliu, din cauza rănilor grave, anunță Poliția

Poliția de la Capitoliu anunță moartea unui ofițer în urma rănilor suferite la protestul pro-Trump. 

Poliția Capitoliului a transmis într-un comunicat că ofițerul Brian D. Sicknick a murit din cauza rănilor grave suferite în timpul muncii. Moartea este investigată de departamentul de Poliție din DC, de Poliția Capitoliului și de partenerii lor federali. 

”Ofițerul de poliție al Capitoliului Statelor Unite Brian D. Sicknick a murit din cauza rănilor suferite în timpul serviciului. Ofițerul Sicknick a răspuns protestelor care s-au desfășurat miercuri, 6 ianuarie 2021, la Capitoliul Statelor Unite și a fost rănit în timp ce s-a confruntat fizic cu protestatarii. S-a întors în biroul său de divizie și s-a prăbușit. A fost dus la spitalul local, unde a cedat din cauza rănilor. Moartea ofițerului Sicknick va fi investigată de Poliția metropolitană, de secția omucideri, de Poliția Capitoliului (USCP) și de partenerii noștrii federali. Ofițerul Sicknick s-a alăturat USCP în iulie 2008” a anunțat Poliția Capitoliului, într-un comunicat de presă. Recent, ofițerul a început să servească în prima linie de răspuns a Poliției Capitoliului.

Brian D. Sicknick este a cincea persoană decedată în urma protestelor violente. O femeie a fost împușcată de Poliția Capitoliului în timp ce forța intrarea într-o încăpere a clădirii și alți trei protestatari au murit în urma unor ”urgențe medicale”, care s-au dovedit a fi fatale. 

În urmă cu o zi, presa din toată lumea a scris despre moartea unui polițist care a suferit un AVC și care este ținut în viață de aparate. CNN a infirmat moartea acestuia, citând o sursă oficială. Se cunoaște că mai mulți ofițeri sunt răniți grav în urma protestelor violente. 

Vezi și: Polițistul de la Capitoliu, dat MORT, e în VIAȚĂ. Care e starea ofițerului despre care presa mondială a scris că este al cincilea mort

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel