Polițistul de la Capitoliu, dat MORT, e în VIAȚĂ. Care e starea ofițerului despre care presa mondială a scris că este al cincilea mort

Presa mondială, inclusiv cea din România, a scris că bilanțul protestelor violente de la Capitoliu, de miercuri, se ridică la cinci decese, al cincilea fiind un polițist rănit grav. 

UPDATE: Poliția Capitoliului a anunțat moartea unui polițist rănit grav, care a murit la spital din cauza leziunilor. Vezi aici: Polițist mort după protestele de la Capitoliu, din cauza rănilor grave, anunță Poliția

Polițistul de la Capitoliu despre care s-a scris că a murit este, în realitate, conectat la aparate, conform CNN, care inițial dăduse din trei surse informația despre decesul ofițerului. 

Infirmarea morții polițistului a venit de la Gus Papathanasiou, președintele sindicatului Poliției Capitoliului, cel care anterior vorbise despre moartea polițistului la WUSA, un post de televiziune local din Washington. 

Polițistul în cauză a suferit un AVC din câte se pare, dar medicii au reușit să-l mențină în viață și este conectat la aparate în aceste momente. 

Mai mulți ofițeri de poliție au fost răniți grav după confruntările violente de la Capitoliu. Patru persoane, din rândul protestatarilor, au murit, alte zeci de persoane sunt rănite. FBI a făcut un apel către populație să le furnizeze informații și imagini de la proteste, pentru a-i depista pe cei care au generat haosul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel