PNL s-a întărit în Sectorul 3 cu membrii PC

Fostul prim-vicepreședintele PC Sector 3, Daniel Marinescu, a părăsit partidul și s-a alăturat liberalilor, potrivit unui comunicat de presă al  Partidul Național Liberal.

PNL Sector 3 a primit în rândurile sale 200 de noi membri, ai căror lider este Dan Marinescu, fost prim-vicepreședinte PC Sector 3. Oamenii care l-au urmat în PNL provin din rândurile PC, fiind persoane care doresc să se implice mai mult în acțiuni care privesc comunitatea lor, scrie pesurse.ro.

„Am fost împotriva aducerii UDMR la Guvernare și a concesiilor care li se fac permanent, datorită slăbiciunilor Coaliției de Guvernare. Astfel, am decis, împreună cu o parte din colegii mei, să ne alăturăm PNL, pentru că ne leagă o gândire asemănătoare. Faptul că am venit la PNL înainte de campania electorală nu este întâmplător. Acum este momentul ca eu și oamenii care mă urmează să arătăm că suntem un real suport pentru ca echipa PNL Sector 3 să obțină cel mai bun scor posibil la alegerile europarlamentare", a declarat Dan Marinescu.

La intrarea în rândurile PNL, Daniel Marinescu a fost cooptat ca vicepreședinte al filialei PNL Sector 3".

Citește și: PNL propune trecerea la ora Europei Centrale. Cum argumentează Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel