EXCLUSIV  PNL are 5 nume de candidați la Primăria Generală a Capitalei, confirmă Borza. Dan Ostahie e pe listă

foto ilustrativ Pexels
foto ilustrativ Pexels

Remus Borza a oferit un răspuns referitor la candidatura omului de afaceri Dan Ostahie pentru primăria Bucureștiului din partea PNL.

Remus Borza este invitatul DCNews și DCNewsTV de la ora 14:00. Interviul, realizat de către analistul politic Bogdan Chirieac, este transmis LIVE pe Youtube și Facebook. În cadrul acestuia au fost atinse mai multe teme de interes legate de viitoarele mișcări politice ale PNL. Remus Borza a oferit un răspuns referitor la candidatura omului de afaceri Dan Ostahie, CEO Altex, pentru primăria Bucureștiului din partea PNL.

"Nu am să dau referințe despre alte persoane. Despre domnul Dan Ostahie este o chestiune publică. Acesta a fost și scopul discuției de ieri. Va fi sondat. Despre celelalte persoane nu vreau să zic, nu vreau să influențez sondajul. El va fi public undeva în câteva zile, într-o săptămână cel mult", a spus Remus Borza.

De asemenea, întrebat de Bogdan Chirieac dacă PSD face același tip de listă ca cei de la PNL, în care să se propună câte 5 nume din partid, Remus Borza a confirmat.

"Este un scenariu. Împreună să selectăm de pe cele două liste cel mai bine plasat om, omul cu cea mai mare tracțiune, cu cea mai bună notorietate, respectabilitate, onorabilitate, și care să convingă bucureștenii că merită încrederea dânșilor", a mai afirmat Remus Borza.

VEZI TOT INTERVIUL AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel