Plic primit de Klaus Iohannis în Parlamentul European. Cine i l-a dat și ce s-ar afla în interiorul lui - Foto în articol

Foto: Facebook Klaus Iohannis
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a primit un plic în Parlamentul European.

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit un plic în Parlamentul European. Ar fi vorba despre o scrisoare de la europarlamentarul italian Danti Nicola.

"Vreau să vă arăt niște imagini de ultimă oră. Merge în Parlamentul European Klaus Iohannis și acolo primește un plic de la un europarlamentar. Acesta este momentul, primește această hârtie pe care președintele Klaus Iohannis o înmânează apoi staff-ului său. Este întrebat de jurnaliști la acea întâlnire informală ce era în plic, domnia sa spune că nu știe pentru că a înmânat această hârtie staff-ului său.

Ce s-ar afla în plicul primit de Iohannis

Însă acest europarlamentar, Danti Nicola se numește, este un europarlamentar italian, a scris pe pagina sa socială, citez: "Tocmai am înmânat o scrisoare președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a-i aduce în atenție cazul lui Filippo Mosca, un cetățean italian de 28 de ani, aflat în prezent în închisoarea Poarta Albă din Constanța, România.

I-am cerut președintelui României să urmărească cu atenție cazul său, să se asigure că detenția este în conformitate cu standardele europene, precum să și îi garanteze dreptul la un proces echitabil în cadrul următoarei ședințe".", a declarat Cătălina Porumbel la Antena 3 CNN, prezentând fotografii cu momentul în care președintele Klaus Iohannis primește acel plic.

Foto: Capătură video Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel