Plătiţi consumaţia în Bitcoin, opţiunea pionieră a unui club din Miami

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Clubul de noapte 'E11even' din Miami, care funcţionează 24 de ore din 24 şapte zile pe săptămână, a anunţat marţi clienţilor săi că îşi vor putea achita nota de plată în criptomonede, devenind astfel singurul local din SUA care propune acest lucru, relatează EFE. 

'E11even' se menţine mereu în avangardă, iar criptomoneda este aici pentru a rămâne, credem noi', notează într-un comunicat Dennis DeGori, fondator şi director executiv al clubului din Miami. Potrivit comunicatului, decizia intervine după ce mai multe companii tehnologice s-au mutat în Miami şi aspiră ca 'E11even' să devină noul 'hub' tehnologic din SUA.

'Cu incredibila creştere şi relevanţă a criptomonedei, alături de primarul Francis Suarez care susţine boom-ul tehnologic din Miami, am simţit că are sens să prezentăm criptomoneda ca o opţiune pentru ca oaspeţii noştri să-şi poată achita consumaţia nocturnă', a explicat Dennis DeGori.

Potrivit comunicatului, clubul s-a asociat cu una dintre cele mai mari companii de procesare a criptomonedelor pentru a implementa un sistem pentru a procesa cumpărarea de criptomonede utilizând Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE) şi altele. Sistemul implementat permite companiilor să accepte criptomonedele ca formă de plată fără să fie nevoite să cumpere, să deţină sau să administreze criptomonede.

'Să oferim servicii şi comodităţi care să se adapteze clientelei noastre de avangardă este de mare importanţă pentru noi, asistăm la o tendinţă în creştere a clienţilor care vor să utilizeze criptomoneda ca formă de plată', a declarat la rândul său Gino LoPinto, partener al clubului 'E11even' din Miami, care şi-a deschis porţile în 2014, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel