Plângere penală Dăncilă. Olguța Vasilescu: La ce vor să mai dea foc?

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Plângerea penală făcută împotriva premierului Viorica Dăncilă este, din punctul de vedere al ministrului Muncii, "un atac de un penibil absolut". 

Plângerea penală depusă la Parchet de președintele PNL împotriva prim-ministrului, pentru "înaltă trădare", este considerată de Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, drept o acuzație similară cu cea de terorism făcută la adresa lui Sevil Shhaideh. "Un atac de un penibil absolut, așa cum a fost și acuzația de terorism la adresa doamnei Sevil Shhaideh pentru că nu e mare diferență", a declarat Lia Olguța Vasilescu despre această plângere penală depusă de Ludovic Orban.

 "Dorește să dea jos o guvernare legitimă"

Ministrul Muncii susține că acest demers ar face parte dintr-un mod de operare. "Întrebarea pe care mi-o pun, acum că plângerea penală este depusă, este la ce mai vor să mai dea foc ca să preia guvernarea și să vină cu un nou Guvern zero așa cum au venit cu Cioloș după ce l-au forțat pe Victor Ponta să demisioneze? Asistăm la repetarea unui mod de operare.(...)Și în 2015 și acum (Președintele României) a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care a produs creștere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor" , a declarat Olguța Vasilescu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel