Plângere penală Dăncilă. Șerban Nicolae: Același mecanism ca și la Ponta

Plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă. Șerban Nicolae susține că este doar începutul unui mecanism anunțat zilele acestea.

Plângerea penală făcută de Ludovic Orban prim-ministrului se pare că este doar înfăptuirea a ceea ce se anunțase deja în anumite medii în urmă cu câteva zile, susține parlamentarul Șerban Nicolae. Cât despre acuza de "înaltă trădare", conform RTV, social-democratul susține că "este un demers pur politicianist". "Aș fi făcut o glumă să spun că doamna prim-ministru l-a trădat pe ăla înalt, nu e înaltă trădare, e trădarea ăluia înalt pentru că nu răspunde comenzilor făcute între două vacanțe",a declarat Șerban Nicolae. 

"un plan în care România iese foarte prost "

"Dar dincolo de chestiunea asta, acum câteva zile, nu e foarte mult timp de când s-a dat sentința în procesul lui Victor Ponta pornită tot de la un demers care avea legătură cu domnul președinte Iohannis. Un dosar penal, cerut de demisie, Ponta nu a vrut să își dea demisia și s-a ales cu trimiterea în judecată. Mecanismul e același și susținătorii de tip tfl (tineri frumoși și liberi n.r.) anunțau lucrurile astea, că se va face plângere penală pe numele doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, că se speră că se va începe urmărirea penală de către procurorii care au rămas fideli protocoalelor secrete și că va uza Președintele României de mecanismul suspendării din funcție. E un plan în care România iese foarte prost", a mai declarat Șerban Nicolae, la România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel