Pixelul albastru? Premierul ar fi plesnit un protestatar - VIDEO

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a fost filmat în timp ce pare că lovește cu palma sau pumnul un protestatar din orașul Soma, unde a avut loc cel mai grav accident minier din istoria țării.

Filmarea este distribuită de foarte mulți internauți pe rețelele de socializare, dar circumstanțele sunt dificil de identificat. În orice caz, la începutul clipului video apar mai mulți oameni care îl huiduie pe Erdogdan, pentru ca mai apoi premierul să-l confrunte de unul singur pe unul dintre manifestanți, spunându-i "Vino și huiduie-mă în față", conform hurriyetdailynews.com.

Premierul și bodyguarzii îl urmăresc pe bărbatul care se apropie de intrarea unui supermarket. La acest moment brațul lui Erdogan poate fi văzut în timp ce se ridică, dar nu este clar dacă lovește pe cineva sau își flutură mâna în semn de protest.

Potrivit cotidianului Evrensel, Erdogan a intrat în supermarket pentru a lovi o fată de 15 sau 16 ani, căreia i-a aplicat câteva lovituri cu pumnul după ce aceasta i-a strigat "Ce caută ucigașul tatălui meu aici?".

Tristețea celor care și-au pierdut persoane dragi în sângerosul accident minier din Turcia s-a transformat treptat în furie față de autorități și în special față de Erdogan, care a declarat că astfel de accidente de muncă sunt comune.

Un consilier al lui Erdogan a revoltat și el Turcia după ce a fost surprins de un fotograf lovind cu piciorul o persoană care plângea o victimă a accidentului din Soma.

VEZI AICI VIDEO

O altă filmare cu episodul din supermarket poate fi vizionată AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel