Piedone mai vrea un mandat la Sectorul 5. Spulberă toate speculațiile

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

Piedone va candida din nou la Primăria Sectorului 5.

Primarul Cristian Popescu Piedone a declarat joi că intenționează să se prezinte în cursa pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5 și a respins speculațiile referitoare la o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. "Să terminăm cu zvonurile că Piedone candidează la Primăria Capitalei! (...) Voi rămâne la 5, am proiecte pe următorii 5 ani (...) proiecte de dezvoltare (...). În timpul campaniei electorale, eu am să plec în concediu. Până atunci am să muncesc. Eu sunt cel care încerc să fac. Dumneavoastră sunteţi cei care (...) vedeţi dacă s-a făcut sau nu s-a făcut de către administraţia mea", a spus Cristian Popescu Piedone, în cadrul unui eveniment în cadrul căruia au fost premiaţi cu câte 10.000 de lei elevii care au obţinut nota 10 la examenele de Capacitate şi Bacalaureat.

                                                       
Se specula că fiul său ar urma să candideze la Primăria Sectorului 5, ca el să ajungă la Capitală. Se pare însă că această variantă este una exclusă de edilul de la 5, care vrea să rămână în Sectorul 5, asta dacă va fi ales pentru încă un mandat. Potrivit Agerpres, acesta a mai spus că dacă nu va fi reales primar al Sectorului 5 se va duce "liniştit la pensie".

Cristian Popescu Piedone a ținut să-i îndrume pe cetăţeni să se prezinte la urne, indiferent de tipul alegerilor, europarlamentare, locale sau prezidenţiale, amintind că au posibilitatea să îşi anuleze votul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel