Petre Lăzăroiu (CCR) - Președinție, presiuni. Bogdan Chirieac: Pur și simplu, n-ai cuvinte

Roxana Neagu / 15 iun 2018 / 13:32 Salveaza PDF Comentarii
Referendum. CCR: Modificările aduse legii, constituţionale
Referendum. CCR: Modificările aduse legii, constituţionale

Judecătorul CCR, Petre Lăzăroiu, a afirmat, pentru DCNews, că a fost chemat la Palatul Cotroceni pentru a fi făcute presiuni asupra sa. 

Vezi aici: EXCLUSIV Petre Lăzăroiu, judecător CCR, presiuni de la Cotroceni: Dezvăluire despre întâlnirea de joi. Plan pentru Kovesi

”Pur și simplu n-ai cuvinte să descrii ce s-a petrecut, este, din toate punctele de vedere, o formă de presiune asupra unui judecător al CCR. Apropo, judecătorii CCR nu pot fi revocați decât de plenul CCR, indiferent cine i-a numit, nici nu mă interesează în acest moment comandamentele, decretul de revocare, de nerevocare, interesele politice, juridice, internaționale, ce vreți dvs. Azi l-ai chemat pe dl judecător Lăzăroiu să faci presiuni asupra dânsului, mâine îl chemi pe dl judecător Morar, poimâine pe doamna Stanciu și mai știu eu pe cine. Îmi imaginez că la Palatul Cotroceni e consemnată vizita, întâlnirea, deci nu poți ascunde aceste date, deci, fără doar și poate, presiunea a fost făcută, mai departe, n-avem cuvinte, despre ce vorbim? O presiune directă din partea unei instituții fundamentale asupra unui judecător al CCR, cu subiect și predicat și toate doveziile... din cauză că un ONG a reclamat nu știu ce, asta fac ONG-urile, nu ne interesează acest aspect, ne interesează ce a făcut Administrația Prezidențială și a exercitat presiuni asupra unui judecător CCR” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28