Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis

Rodica Mitu / 15 iun 2018 / 16:18 Salveaza PDF Comentarii
Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis
Descriere foto: Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis

Petre Lăzăroiu, după ce a dezvăluit, pentru DCNews, discuția purtată cu consiliera președintelui Klaus Iohannis, cu privire la un decret de revocare a sa din funcție, și în urma reacției Administrației Prezidențiale, a făcut noi declarații.

"Dacă tot a dat această reacție Administrația Prezidențială, mă așteptam să spună președintele că el nu a gândit așa ceva. Deci întrebarea este, domnule președinte, aveți în vedere treaba asta? Asta, de fapt, e nodul și miezul problemei. Un astfel de demers, o astfel de cerere, practic, pune în discuție totul", a spus Lăzăroiu, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Amitntim că Administrația Prezidențială confirmă întâlnirea, dar precizează că Simina Tănăsescu este în concediu de odihnă, iar discuția a fost pur teoretică.

 

Vezi și: Petre Lăzăroiu (CCR), dezvăluiri pentru DCNews. Președinția, răspuns oficial- Document


Avocatul Lucian Bolcaș a spus, pentru DCNews, în ce situație absurdă s-ar ajunge dacă președintele ar semna un asemenea decret. Mai multe, în link-ul de mai jos.


Vezi și: Petre Lăzăroiu (CCR)- Cotroceni. Lucian Bolcaș: Consecință absurdă pentru Iohannis. Penibilitate absolutăTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24