Percheziţii de amploare. Prejudiciul este uriaş

Percheziții
Percheziții

Poliţiştii din Botoşani au efectuat cinci percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate că ar fi autorii unei tâlhării, cu un prejudiciu de 120.000 de lei, care a avut loc în noaptea de 17 spre 18 februarie 2019 în comuna Suharău, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au fost efectuate joi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, la domiciliile unor persoane bănuite că au pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 59 de ani din comuna Suharău, iar după imobilizarea acesteia, au sustras din imobil 87.000 de lei, 6.000 de euro, mai multe cartele telefonice şi un telefon mobil.

"Cu ocazia percheziţiilor efectuate, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, cartele telefonice, articole vestimentare, precum şi sumele de 6.300 de euro şi 15.300 de lei, susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptei sau provenind din săvârşirea acesteia. Totodată, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi bărbaţi de 39, respectiv 38 de ani, ambii din municipiul Dorohoi, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată", a precizat Carp.

Prejudiciu uriaş

Oficialul IPJ susţine că bărbatul de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 120.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, respectiv Biroului de Analiză a Informaţiilor Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel