EXCLUSIV  Pe cine vede Mugur Ciuvică drept ”independent” cu șanse pentru București: Are forță

foto: Freepik
foto: Freepik

A fost discuție aprinsă astăzi la "Miercurea Neagră" pe seama numelor care s-ar putea regăsi pe lista candidaților la alegerilor pentru Primăria Capitalei din acest an.

Cine va candida la Primăria Generală a Capitalei? Ce nume se vehiculează? Deja Nicușor Dan, Gabriela Firea și Cristian Piedone și-au anunțat candidatura. S-a dezbătut la foc intens și în platoul DC News unde analistul politic Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache s-au reunit pentru a lua de-a fir a păr toate propunerile despre care se știe până la momentul prezent.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), a venit cu o apreciere personală la început de discuție:

Văd și eu că bat câmpii de toate felurile... e o ciudățenie, așa... n-am idee pe cine o să aleagă. La Primărie chiar ar trebui să facă niște sondaje, nu ca alea de săptămâna trecută, pornind de la Nicușor Dan... să vadă cine poate să-l bată. E Firea, de exemplu! Tradițional! Nu știu dacă poate să-l bată sau nu, trebuie măsurat.

Eu cred așa, la intuiție, că dacă ar candida și Firea și Burduja, ar câștiga Firea. Pentru că Burduja ar lua voturi de la Nicușor, nu de la PSD, în niciun caz! Cine să-l voteze? Două, trei procente cât să-l bată Firea pe Nicușor poate să ia!

După aia au zis că vor să ia un independent. Și umblă după tot felul de stafii să le mobilizeze la alegeri. Noaptea minții! 

Bogdan Chirieac: Doamna Tache, vă rog să mă ajutați! Să nu care cumva să candideze la Primăria Generală dl. Mugur Ciuvică! Dacă va candida vom afla că e "terorist" vechi în România de 25 de ani! Hamas! N-am nicio îndoială!

Mugur Ciuvică a replicat în stil comic: Nu sunt terorist, deci nu candidez. Lăsând la o parte asta cu dosarul care a apărut azi dimineață (vezi AICI)... băi, nene, deci tu umbli cu lumânarea după independenți să-i cauți prin București, avându-l pe Piedone. Sigur, e de la PUSL ăsta, dar el e independent față de PSD și PNL și are și șanse! Că Piedone are forță, cumva, să se bată cu Nicușor Dan. Nu-l ții pe ăsta la socoteală, zici că aduci altul! Dar dacă aduci pe altul, inclusiv Firea, de la partid, și dacă și Piedone candidează, Nicușor Dan e primar relaxat, fără să facă veo campanie! Pentru că Piedone, dacă ia voturi, nu ia un vot de la Nicușor Dan! Ia voturi de la ceilalți!

Bogdan Chirieac: În afară de Sebastian Burduja, oricine se anunță candidat la Primăria Generală brusc are bube-n cap!

Mugur Ciuvică: Cam așa e. Pe Firea au făcut-o cu azilele alea aiurea, lu' ăsta (n.r. Cristian Piedone) i-a găsit ANI, hodoronc tronc, o chestie de acum trei ani...

Diana Tache a completat: Pe independenții despre care vorbeați îi filmează camera ascunsă... Râde lumea! N-ai cum!

Mugur Ciuvică: Nici măcar camera ascunsă! camera "pe față" așa...

Emisiunea completă, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel