Pasageră înjunghiată în aeroport de fostul soț, operată de urgență

Chirurgii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă încearcă să-i salveze viaţa unei femei de 45 de ani, înjunghiată de câteva ori de fostul soţ, care a aşteptat-o miercuri în faţa Aeroportului Internaţional din Sibiu.

"Este vorba de o femei de 45 de ani, cu plăgi înjunghiate penetrante, în torace. Femeia a fost adusă la spital conştientă şi este supusă unei intervenţii chirurgicale", a precizat, pentru Agerpres, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Femeia a fost înjunghiată de fostul soţ, în vârstă de 47 de ani, de care divorţase de doi ani de zile. Bărbatul a aşteptat-o miercuri, cu un buchet de flori, la Aeroportul Internaţional Sibiu, sperând să se împace cu ea. După ce a coborât din avionul care a adus-o de la Munchen (Germania) sibianca s-a întâlnit în aerogară cu actual prieten şi fiica ei, refuzând să se împace cu fostul soţ. Acesta, din gelozie, a înjunghiat-o de câteva ori, chiar la ieşirea din aeroport, potrivit prim-procurorului adjunct Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. În momentul de faţă bărbatul e investigat de poliţişti. Este pentru prima dată în ultimii ani când o tentativă de omor are loc la Aeroportul Internaţional din Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel