Partizani anticomuniști, proiect de lege. Daniel Gheorghe (PNL), după votul de azi: Fals respect pentru moștenirea istorică

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a anunțat respingerea propui privind ziua comemorativă a partizanilor anticomuniști.

Daniel Gheorghe a anunțat pe pagina personală de Facebook că proiectul, a cărui inițiator este, a fost respins de deputații majorității PSD - ALDE - UDMR.

„Astăzi, la foc automat, în Comisia de Administrație (aviz) și mai ales în cea de apărare (raport de fond) deputații majorității PSD-ALDE- UDMR au respins propunerea legislativă privind declararea zilei comemorative a partizanilor anticomuniști din Munții Carpați!

Mulțumesc deputatilor PNL, USR și PMP care au susținut legea in comisii! PSD ne arata din nou fața falsului respect pentru moștenirea istorică a acestei țări și recurenta nostalgiilor sovietice! Ne ne oprim aici, încercăm reîntoarcerea propunerii la comisii iar dacă va fi respinsă definitiv vom depune alta de îndată! Respect martirilor neamului românesc în anul Centenarului Marii Uniri!!!”, a transmis Daniel Gheorghe pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

"Pentru noi, ca români, rezistența anticomunistă armată este ceea ce a însemnat pentru polonezi sindicalismul anticomunist, ceea ce a însemnat dizidența intelectuală pentru cehoslovaci", declara în octombrie anul trecut, Daniel Gheorghe.

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel