Pandele, intervenție golănească la TV. Atac suburban, după ironia lui Vâlcu - De ce au râs invitații din platou de primarul din Voluntari

Florentin Pandele, surprins de camerele de supraveghere, într-un conflict
Florentin Pandele, surprins de camerele de supraveghere, într-un conflict

Florentin Pandele a intervenit agresiv în emisiunea Cătălinei Porumbel, de la Antena 3, deranjat de un comentariu făcut de jurnalistul Val Vâlcu, la care au râs invitații din platou. Chiar dacă jurnalistul Val Vâlcu i-a spus că râsetele erau ale colegilor de platou, nu ale sale, Florentin Pandele, primarul de Voluntari, a sărit la atac în direct, în emisiunea la care el însuși a sunat pentru a-și apăra imaginea de independent cu șanse, în fața întregii țări. 

Florentin Pandele a intervenit la Antena 3, nemulțumit de opinia jurnalistului Val Vâlcu, exprimată printr-o ironie: ”Vă mulţumesc pentru posibilitatea de a interveni. Domnul Vâlcu a folosit cu ironie numele meu, a zis că sunt cunsocut de la Baia Mare până la Constanța, că aş fi cunoscut şi de la Timişoara până la Maramureş, că aş fi un candidat foarte bun.” 

Necunoscut în țară, se laudă cu 68% în Voluntari

Opinia lui Val Vâlcu a fost cu referire la posibila candidatură a primarului de Voluntari la alegerile prezidențiale. Florentin Pandele, după ce s-a lăudat că a luat 68% în Voluntari, ca replică la faptul că nu este cunoscut în țară, a început să spună că ”îi e teamă domnului Vâlcu că îi va lua din salariu domnul Chirieac sau probabil îl va premia pentru faptul că mi-a folosit numele. Poate are domnul Vâlcu vreo întrebare să mi-o pună în direct pentru că ăsta ar fi şi motivul pentru care v-am deranjat în emisiune.”, ceea ce arată că a fost atât de supărat că i s-a spus că nu ar avea șanse în țară, încât a fost cel care a sunat la Antena 3. 

Val Vâlcu: Râsetele au fost ale colegilor de platou

Val Vâlcu i-a răspuns, după ce Cătălina Porumbel l-a invitat să aibă o opinie despre intervenția lui Florentin Pandele, că ”Nu am nicio întrebare. A fost un comentariu şi mi-l menţin. Este principalul candidat la prezidenţiale domnul Pandele. Râsetele nu au fost ale mele, ci ale colegilor de platou şi probabil că sunt şi ale oamenilor care mai văd aiureala asta.”. 

În acest moment, Florentin Pandele a izbucnit, făcând acuzații precum: ”Domnul Vâlcu, vă mulţumesc şi vă doresc succes în continuare la anchetele pe care le-aţi început despre mine. În cei 19 ani de când sunt primar, s-au făcut asupra mea atât de multe anchete... Vă doresc suscces pentru că vă încadraţi şi vă aşezaţi în acelaşi ritm al ultimilor ani. Trebuie să găsim tot ceea ce trebuie despre candidaţi, în aşa fel încât să îi pictăm. Ştie doamnul Vâlcu despre ce anchete vorbesc, la ce mă refer.”

Val Vâlcu i-a replicat: ”Cred că nu ştiţi, în general, despre ce vorbiţi. Un om care candidează la preşedinţie, în familie, doar aşa ca să facă circ la televizor... Iertaţi-mă, nu pot să vorbesc cu...”

Replicile au continuat: 

”Florentin Pandele: Dar de unde ştiţi dumneavoastră ca candidatura mea ar fi un circ? Ce vă face să credeţi lucrul ăsta?

Val Vâlcu: Că ce? Că e o glumă? Faptul că râde lumea de dumneavoastră.”

Primarul de Voluntari, limbaj golănesc la TV

Florentin Pandele a avut apoi un limbaj suburban, afirmând: ”Mă uit la dumneata aşa, nu arăţi foarte bine. Ai fi fost foarte bine să mergi la circ. Doamna Porumbel, el îşi permite să spună despre mine că fac circ, iar eu, uitându-mă la fața dumnealui, cred că îi stă foarte bine la o emisiune pentru copii, de divertisment. Domnule, nu vezi ce figură de papagal ai?”. Cătălina Porumbel i-a atras atenția în repetate rânduri să aibă grijă la limbaj, nereușind să oprească valul de reacții tipice unei categorii sociale nedemne să ocupe funcții în stat. 

Val Vâlcu: Știu că sunteți dintr-un film, asta e clar

Iată în continuare replicile: 

”Val Vâlcu i-a replicat: Aş sta foarte frumos lângă bibeloul dumneavoastră, peştele de pe televizor şi tabloul ăla de prost gust...

Florentin Pandele: Dânsul spune că eu fac circ, iar eu am spus că are o figură de papagal. Eu am vorbit despre mileurile de pe noptiera dumnealui?

Val Vâlcu: Nu aţi vorbit, le-aţi arătat.

Florentin Pandele: Domnule, stai liniştit, poate te-ai uitat la altă poză sau la altă emisiune.

Val Vâlcu: Ştiu că sunteţi dintr-un film, asta e clar. A fost un film italian la televizor.”, făcând referire la filmul ”La Piovra”. 

"Nu mă cobor la discuţiile acestea golăneşti"

"Apropo de consens, nu vreau să îi dau replica pentru că nu mă cobor la discuţiile acestea golăneşti, cum face primarul Pandele, dar s-a enunţat faptul că el a candidat independent. Domnule, când ai consens şi PNL pune un candidat cu slabe șanse şi PSD un "iepure" sau un candidat inexistent, poţi să câştigi şi ca independent. Dacă, anul viitor, PNL va pune un candidat puternic la Voluntari - şi USR o va face şi PSD - vor avea probleme şi domnul Pandele şi alţi aşa-zis independenţi", a mai spus Val Vâlcu, în timpul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel