PAH, către Cîțu: Florine, Dragnea tocmai a ieșit din închisoare

foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu

Jurnalistul Patrick André de Hillerin îi atrage atenția premierului Florin Cîțu că ceea ce se presupune că a făcut l-ar putea condamna. 

”Deci Florin Cîțu le-a angajat la cancelaria premierului pe Mioara Costin și Dana Păcurar ca să se ocupe de campania lui internă în PNL. Florine, Dragnea tocmai a ieșit din închisoare, mai devreme, e drept, după cea executat doi ani și doua luni fix pentru că cineva, nu el direct, a angajat două cucoane la o instituție din subordinea CJ Teleorman, cucoane care lucrau de fapt la partid. Nu le-oi fi angajat nici tu direct pe fătucile astea, dar sunt angajate la cancelaria ta și lucrează pentru partid. #DNAhaicăsepoate” a scris jurnalistul Patrick André de Hillerin, pe Facebook. 

Un document cu antetul Guvernului, cu semnătura consilierului de stat a fost transmis în PNL, pentru campania internă din partid. ”Linii de comunicare pentru liderii PNL” a fost titlul documentului ce poartă antetul Guvernului, iar scopul a fost unul de susținere pentru Florin Cîțu în vederea Congresului din 25 septembrie.

Iată ce spunea premierul Florin Cîțu despre acel document, marți

După ce i s-a spus că documentul are antetul Guvernului și semnătura consilierului de stat, Florin Cîțu a răspuns: ”eu zic că cei care spun că este un document real să vină și cu probe.” 

”Eu vă spun ceea ce știu eu, sunt mai multe documente care există cu propuneri, eu nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document” a continuat premierul. Întrebat dacă i se pare normal ca un consilier de stat, angajat din bani publici, să-i facă campanie internă să lucreze pentru el în partid, a răspuns: ”Acest lucru nu mi se pare în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat”. Cât despre dacă afirmă că documentul este fals, cu antetul Guvernului și semnătura oficialului, Florin Cîțu a dat-o la întors: ”Eu spun că cine spune că e un document adevărat, să vină să demonstreze”. ”Nu sunt expert în așa ceva, n-am văzut acel document” a continuat premierul, care a afirmat că nu a semnat acel document, nu știe ce e cu el. 

Dovada a și venit, se pare că documentul este semnat electronic de Mioara Costin, cea care a preluat în aprilie coordonarea Grupului de Comunicare Strategică (GCS). Miercuri, Florin Cîțu a spus că ”înțelegem diferit ce înseamnă semnătură electronică”. Când i s-a spus că e vorba despre autorul documentului, a încheiat conferința. Premierul a refuzat, în continuare, să comenteze pe marginea documentului cu antetul Guvernului, spunând că nu comentează documente ce apar în presă, considerând că respectivul document este doar o hârtie, nefiind oficial. 

Vezi aici mai mult: UPDATE: Dovada cerută de Cîțu după documentul de la Guvern pentru susținerea sa în campania PNL. Reacția delegației PSD din PE

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru că și-ar fi folosit influența pentru menținerea în funcție a două angajate în DGASPC, care, în realitate, ar fi muncit la PSD Teleorman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel