Păduri curate. Finlandezii îi răspund lui Trump

#rakefinlandgreatagain - Finlanda
#rakefinlandgreatagain - Finlanda

Finlandezii îi răspund lui Trump, care i-a dat ca exemplu în ce priveşte curăţarea pădurilor.

Finlandezii s-au grăbit să posteze pe Twitter fotografii care-i arată în diferite ipostaze cu greble - sau chiar aspiratoare - prin pădure, după ce preşedintele american Donald Trump a afirmat că statul California ar trebui să înveţe de la ţara scandinavă cum să se apere de incendiile forestiere, relatează luni Reuters şi AFP.

Într-o vizită efectuată sâmbătă în zonele afectate de cel mai devastator incendiu de pădure din istoria Californiei, Trump a declarat presei că finlandezii petrec 'foarte mult timp greblând şi curăţând şi făcând tot felul de lucruri' pentru a elibera solul pădurilor. Trump a indicat că a evocat acest subiect în convorbirile sale cu omologul său finlandez Sauli Niinisto. În ce-l priveşte, Niinisto a precizat pentru ziarul Ilta Sanomat că a discutat cu Trump despre sistemul finlandez de monitorizare a incendiilor forestiere, dar nu a venit vorba despre greblarea pădurilor.

Sute de finlandezi au postat ulterior pe Twitter poze în care dau cu grebla prin pădure sau în propriile grădini, cu hashtag-ul #rakefinlandgreatagain (aluzie la sloganul lui Trump Make America Great Again).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel