Orban pune tunurile pe Tudose: Dacă e corect și cinstit...

Opoziția pune presiune pe Guvern pentru demiterea miniștrilor vizați de anchetele DNA. 

”'Împotriva unuia a început urmărirea penală - Sevil Shhaideh - şi mai sunt doi împotriva cărora există cerere de urmărire penală - Viorel Ilie, la Senat, şi cu Rovana Plumb, la Cameră. Mai mult decât atât, i-am cerut premierului Tudose, care văd că e fată mare în anumite..., joacă pe omul corect, omul cinstit. Păi dacă eşti corect şi cinstit, iniţiază procedura de demitere a acestor miniştri” a declarat Ludovic Orban, la B1TV.

Potrivit liderului PNL, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, nu mai are credibilitate la nivelul Uniunii Europene.

”Cine o mai primeşte pe Rovana Plumb la nivelul Uniunii Europene, ca ministru al Fondurilor Europene? Câtă credibilitate mai are, apropo de corecta cheltuire a banilor publici, atâta timp cât ea e suspectată de săvârşirea unei fapte de corupţie? Eu nu zic că e vinovată, în mod evident nu zic că e vinovată, dar (...) e principalul om care trebuie să se bată la Bruxelles, în numele României, pentru absorbţia fondurilor europene”. a spus Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel