Oltenii și noul radar: Am crezut că vrei sa ne împuști, mă, frate, că avem dușmani

Noul model de radar a speriat de moarte trei olteni. Doi bărbați și o femeie erau într-o mașină care a intrat cu viteză într-o localitate din județul Timiș. Oamenii și-au ieșit din fire când au văzut un bărbat din stația de autobuz cum a îndreptat un pistol spre mașina lor. Radarul-pistol. 

"Păi am crezut că vrei sa ne împuști, mă, frate, că avem dușmani. De unde să știm noi de așa ceva?", le-a spus șoferul agenților de poliție. 

Un agent i-a explicat că nu-i pistol și că-i pare rău că au dușmani. Bărbații au continuat prin a spune că nu aveau de unde să știe că nu e pistol când au văzut cum "un civil stă îndreptat cu pistolul" spre ei. 

Potrivit agenților de la Rutieră mașina în care se aflau acești cetățeni, doi bărbați și o femeie din județul Mehedinți, a intrat cu viteza mare în localitate. Polițistul care a îndreptat radarul pistol spre ei era îmbrăcat civil și stătea ascuns într-o stație de autobuz. Oamenii n-au ajuns la echipajul care urma să-i oprească. Ei au întors mașina curioși să vadă cine a întreptat spre ei "pistolul". Agenții au constatat că șoferul avea 112 km la oră în localitate și, în plus, circula și fără permis la el. Așa ca l-au amendat cu 1500 de lei și i-au suspendat carnetul pentru 90 de zile. 

Întrebat de mențiuni, șoferul a insistat: "am fost filmat de un domn civil cu un pistol într-o stație de autobuz", potrivit ziuadevest.ro

Poliția Română a cumpărat 8 astfel de radare noi, cu raza laser. Pistolul e dotat cu o camera video hd care poate identifica inclusiv fața șoferului de la 1200 de metri. În plus nu poate fi detectat ori bruiat de vreun dispozitiv și funcționează pe ceață ori vreme rea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel