Olguța Vasilescu - Iohannis: Ca neamț să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj

Iohannis
Iohannis

Lia Olguța Vasilescu a comentat acuzațiile Președintelui României potrivit cărora PSD ar fi gazat și bătut oamenii la protestul din 10 august.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, compară declarațiile făcute de Președintele României, Klaus Iohannis, cum că PSD ar fi gazat și bătut manifestanții la protestul din 10 august cu declarațiile lui Mălin Bot. Totodată, Olguța Vasilescu este de părere că Președintele Iohannis, ca neamț, trebuie să aibă mult curaj să vorbească despre gazare.

Trecând peste faptul că aproape toți parlamentarii PNL-ului au fost la protest, și-au pus pe Facebook, să vii să spui că PSD a aruncat cu gaze lacrimogene și că a bătut manifestanții de acolo e o declarație demnă nu de Președintele României, ci de Mălin Bot.

În ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduși de la Craiova, din galeria Universității Craiova, că eu l-am pus în funcție pe șeful Jandarmeriei, că jandarmii au fost aduși de la Craiova.  Eu nici măcar nu îl cunosc pe șeful Jandarmeriei, domnul Cucoș, dar îl felicit pentru maniera în care a condus Jandarmeria în această perioadă foarte tulbure. S-a dovedit că niciunul dintre bătăuși nu făcea partea din galeria Universității Craiova, nici măcar craiovean.

Domnul Iohannis pretinde că Jandarmeria este la PSD. Nu domne, toate sunt instituțiile statului și asta trebuie să înțeleagă toți oamenii politici în frunte cu Președintele României. Sunt instituții ale statului care trebuie să apere.

Oricum, ca neamț să vorbești de gazare, trebuie să ai curaj. Curajos domnul Președinte, dar noi îl așteptăm la vot., a afirmat Lia Olguța Vasilescu la România TV.

Vezi și: Iohannis, rectificare bugetară. Olguța Vasilescu: Își bate joc de o țară întreagă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel