Olanda, fără antrenor. Advocaat renunţă

Dick Advocaat a anunțat că se va retrage din postul de selecționer al naționalei Olandei după meciurile amicale pe care "Portocala mecanică" se va disputa luna acesta, cu Scoția și România, a anunțat tehnicianul batav.

În vârstă de 70 ani, Advocaat l-a înlocuit în luna mai pe Danny Blind în postul de selecționer național, însă cel de-al treilea său mandat la conducerea "Portocalei mecanice" nu a decurs așa cum și-ar fi dorit, olandezii ratând calificarea la Cupa Mondială de fotbal ediția 2018, după ce s-au clasat pe locul al treilea în gruparea lor de calificare, după Franța și Suedia.

"Acestea sunt ultimele mele două meciuri, după care mă voi opri", a declarat Advocaat miercuri, imediat după sosirea la Aberdeen, în vederea meciului cu Scoția, programat în această seară (joi).

Olanda, vicecampioană mondială în 2010, în Africa de Sud, și ocupanta locului 4 la Mondialul 2014 din Brazilia, va întâlni România, pe Arena Națională din București, marți, 14 noiembrie.

Dick Advocaat nu a dezvăluit care va fi viitoarea sa destinație după despărțirea de naționala Olandei. El a mai pregătit, în cursul carierei sale, selecționatele Emiratelor Arabe Unite, Coreei de Sud, Belgiei, Rusiei și Serbiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel