OFICIAL: Cine va fi sponsorul lui Liverpool din toamnă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Formația engleză va avea un nou sponsor din sezonul 2020-2021.

FC Liverpool a semnat un contract pe mai mulți ani cu firma Nike, care va deveni furnizorul cormoranilor de echipament sportiv, din 2020-2021, în locul New Balance, a anunțat liderul Premier League, conform Agerpres.

Actuala regină a Europei a fost dată în judecată de New Balance, anul trecut, după ce s-a aflat că Liverpool vrea să semneze cu Nike după expirarea contractului valabil până în mai 2020.

New Balance, care are sediul în Boston, a devenit sponsorul lui Liverpool în 2015-2016 și dorea să continue colaborarea cu formația de pe Anfield Road, egalând oferta celor de la Nike.

Un nou contract record

Cu toate acestea, englezii au avut câștig de cauză în fața justiției, spunând că NB nu își poate egala concurența în ceea ce privește marketing și distribuția, fiind do ofertă „mai puțin favorabilă pentru FC Liverpool" cu ceea ce oferea Nike.

Contractul cu Nike ar putea fi o nouă înțelegere record pentru Premier League, depășind contractul dintre Adidas și Manchester United, în valoare de 75 milioane lire anual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel