OZN. Primarul Marian Luchian, mod INCREDIBIL de a acționa

Scutaru Cristina / 29 dec 2017 / 21:11 Salveaza PDF Comentarii

Marian Luchian, primarul de la Hlipiceni, comună din Botoșani, s-a speriat de o lumină care a apărut pe cer. Și ce a făcut? A fotografiat momentul și a postat imaginile pe Facebook spunând că a fost ceva înfiorător.

În a doua zi de Crăciun, marți, 26 decembrie, un incident mai puțin obişnuit s-a petrecut în comuna Hlipiceni. Marian Luchian a zis că a văzut pe cer, în zorii zilei, în jurul orei 05:35 o lumină puternică, de formă aproape rotundă. De fapt, era o treaptă a unei rachete, un proiectil de mari dimensiuni militar, cu care s-a făcut un exerciţiu.

"Obiectul luminos de pe cer surprins în dimineața celei de a doua zi de Crăciun la 05:35. A fost înfiorător. Soția a fugit imediat în casă. Am surprins totul de la început. Îmi pare rău că nu am făcut poze mai repede", a scris edilul PSD pe Facebook.

 

 

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că este inadmisibil modul în care primarul a reacționat. Te-ai aștepta ca primarul unei localități să aibă alt mod de a proceda. Edilul este un om care, în caz de inundații, cutremure, incendii și alte probleme ar trebui să fie coordonator. În loc să anunțe persoanele abilitate, Marian Luchian stă și postează pe Facebook în loc să anunțe Prefectura. Întrebarea este: ce va face când se vor întâmpla lucruri mai grave? Se va plânge, în continuare, pe Facebook?

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28