O tânără a murit după 30 de ore de muncă. Ce a scris pe Twitter

Mita-Dira
Mita-Dira

O tânără din Indonezia a murit după ce a muncit 30 de ore.

Mita Duran, o tânără de 24 de ani, care era copywriter, a murit după ce a muncit 30 de ore. Cu puțin timp înainte tânăra a postat pe Twitter numărul mare de ore lucrate fără oprire, scrie Bussines Insider.

Mita obișnuia să stea trează cu ajutorul băuturii Kratingdaeng, o băutură energizantă, în timp ce lucra până târziu în noapte pentru agenția de publicitate Young & Rubicam Indonezia, deținută de compania multinațională de publicitate și relații publice WPP.

Fluxul ei pe Twitter arată că posta deseori despre munca ei supraîncărcată. “N-am mai dormit de sâmbătă și mai am 30 de sloganuri de scris și un avion de prins mâine după-amiază”, scria pe 8 iulie. “Cel mai dulce somn pe care l-am avut de mult timp. Păcat că trebuie să mă trezesc cu o oră mai devreme. N-am auzit trei apeluri și trei alarme”, scria pe 14 noiembrie. “30 de ore de muncă și continuu”, a scris tânăra înainte de a muri.

Tatăl femeii a postat pe o rețea de socializare că fiica lui este în comă din cauză că a muncit peste limită. Prietenii Mitei fac apel ca povestea fetei să fie un semnal de alarmă pentru ca tinerii angajați să-și cunoască limitele. Compania petru care lucra s-a închis pentru ziua înmormântării Mitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel