EXCLUSIV  O ABRAMBUREALĂ TOTALĂ. Bâlbele Poliției cu salonul de înfrumusețare deschis în starea de URGENȚĂ!

De vineri, 15 mai, intrăm în starea de alertă.

În ultimele ore ale stării de urgență și după ce site-ul nostru a atras atenția despre un salon de înfrumusețare care s-a deschis timpuriu și, practic, ilegal, în ziua de joi, am vrut să aflăm ce sancțiuni se impun în aceste cazuri în care patronii sunt prea nerăbdători.

Așa cum știm cu toții, starea de urgență a jucat un rol important în viața românilor din ultimele două luni. Distanțarea socială a fost impusă, cu „forța", pentru ca țara noastră să nu devină un spațiu propice pentru răspândirea noului coronavirus. Astfel, am ajuns la cele mai mari amenzi raportate la salariul minim pe economie, iar nenumărați oameni au fost sancționați, pe merit sau mai puțin pe merit, cu sume colosale.

De la o instituție la alta

Am sunat astfel pentru un răspuns oficial la purtătorul de cuvânt al Poliției Române care m-a îndrumat către direcția de comunicare a Poliției Capitalei, explicându-mi că este singura instituție care se ocupă de problema semnalată.

„Cereți un punct de vedere pentru o situație pe care nu am verificat-o. O să o verificăm, în baza colegilor mei, dar abia am aflat de la dumneavoastră de acest caz. O să vorbesc cu colegii și, în situațiile concrete, când se vor găsi, se vor lua măsurile legale în momentul de față.

De exemplu, dacă pe timpul stării de urgență nu sunt respectate normele legale se va aplica amenda prevăzută. Se va merge pe cuantumurile vechi de amendă. Nu vă pot oferi un punct de vedere fiindcă informația nu este verificată și este prematur. Cereți un punct de vedere pe adresa Poliției Capitalei de e-mail și o să vă răspundem", ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu.

În așteptarea răspunsului

Așadar, am trimis e-mailul specificat în răspuns și așteptăm și un răspuns oficial din partea autorităților. Sperăm că va cât încă avem stare de urgență.

Deși ar fi trebuit să se redeschidă abia de vineri, 15 mai, unele deja au furat startul. Desigur... nu pentru publicul larg, ci pentru vedete. De exemplu, Călăceanu Tudor, hairstilist, a deschis. Bianca Alexandra, o fostă concurentă de la "Bravo, ai stil", a spus, joi, cu o zi înainte de ridicarea restricțiilor, că nu a mai putut aștepta să se termine starea de urgență... A vrut să prindă loc "înaintea tuturor" să se vopsească... Nu a mai suportat să stea nevopsită.

"Am vrut să păstrez secret, dar vă spun că am venit la prietenul meu pentru a-mi schimba lookul. Salonul lui este deschis, în mod oficial, pentru toata lumea, pentru cliente, de mâine, dar eu am venit înaintea tuturor pentru că o să fie destul de aglomerat în perioada aceasta, așa că trebuia să prind loc și trebuia să fac neapărat o schimbare. Am vrut să dau un refresh. Chiar m-am săturat să stau așa cu rădăcinile...", a spus Bianca Alexandra într-un story pe Instagram din salonul dFINE STUDIOS.

DC News a publicat imaginile cu salonul de înfrumusețare deschis încă dinainte de 15 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel