NUNTA REGALĂ Tatăl lui Meghan Markle nu va participa (OFICIAL)

Nunta Regala - foto: www.royal.uk
Nunta Regala - foto: www.royal.uk

Cu trei zile înainte de nunta regală, tatăl lui Meghan Markle a confirmat pentru media americane că urmează să fie supus, miercuri, unei intervenţii chirurgicale la inimă şi astfel nu va putea participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry, informează AFP. 

Medicii îi vor "debloca" arterele, vor repara daunele şi vor monta un stent acolo unde este nevoie", după cum a declarat Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, pentru site-ul de ştiri mondene TMZ. 

"Thomas Markle nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă şi nu va merge în Anglia", scrie TMZ. 

Acest anunţ urmează unei perioade de incertitudine privind prezenţa tatălui lui Meghan la nunta regală, care a perturbat într-o oarecare măsură comunicarea perfect rodată a Familiei Regale. Acesta din urmă nu a răspuns marţi solicitărilor pentru a oferi lămuriri. 

Mama o va conduce la altar 

Mama lui Meghan, Doria Ragland, în vârstă de 61 de ani, ar trebui să fie prezentă la ceremonie şi ar putea fi cea care o va conduce pe fosta actriţă americană la altar, conform mai multor media. 

Totul a început luni dimineaţă în urma unui articol publicat de TMZ în care se afirma că tatăl viitoarei mirese a decis să nu ia parte la nunta regală de la 19 mai pentru a nu o pune într-o lumină negativă pe fiica sa după ce ar fi înscenat mai multe fotografii vândute presei mondene. 

A fost "o prostie" să fac aceste poze, a recunoscut el pentru TMZ adăugând: "Bineînţeles, o duc la altar. Este un moment istoric. Aş dori să fac parte din istorie". Însă, el a declarat imediat apoi că a fost spitalizat din cauza unor dureri toracice severe şi că va merge în Anglia doar dacă va primi undă verde de la medici. 

Septuagenarul a precizat că aceştia l-au avertizat că inima lui a fost "sever afectată" după un atac de cord suferit în urmă cu o săptămână, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel