NUNTĂ REGALĂ. Prinţul Charles o conduce pe Meghan Markle la altar

După ce tatăl lui Meghan Markle a anunţat că nu poate veni la nunta regală cu prinţul Harry, vineri a venit şi anunţul oficial privind persoana care o va conduce pe mireasă la altar.

Meghan Markle va fi condusă la altar sâmbătă de prinţul Charles, viitorul său socru, pentru nunta sa cu prinţul Harry - în absenţa tatălui viitoarei mirese care se recuperează după o operaţie la inimă, a anunţat vineri Palatul Kensington, citat de AFP şi DPA.

'Domnişoara Meghan Markle l-a rugat pe Alteţa Sa Regală, Prinţul de Wales, să o conducă la altarul Capelei Saint George din castelul Windsor în ziua nunţii', a precizat Palatul într-un comunicat.

'Prinţul de Wales este încântat să o poată primi pe domnişoara Markle în familia regală în acest fel', se indică în acelaşi comunicat.

Căsătoria religioasă, în capela St. George

Prinţul Harry, nepot al reginei Elisabeta a II-a, şi Meghan Markle, cunoscută pentru rolul interpretat în serialul de televiziune 'Suits', se vor căsători religios în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, cea mai veche şi mai vastă reşedinţă regală din lume ce a fost locuită permanent de-a lungul secolelor.

Vineri seară Meghan Markle şi mama ei, Doria Ragland, înainte de nunta regală, vor merge la hotelul Cliveden House din apropiere de Windsor, unde vor petrece noaptea de dinainte de nuntă. Prinţul Harry şi fratele lui mai mare, prinţul William, îşi vor petrece noaptea la hotelul Coworth Park.

Vezi şi: NUNTĂ REGALĂ Harry şi Meghan Markle - Programul ceremoniilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel