Nuntă prințul Harry şi Meghan Markle. Donald Trump, mesaj

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

 Preşedintele american Donald Trump, invitat în emisiunea de televiziune "Good Morning Britain", a vorbit despre nunta princiară care va avea loc la Londra în primăvara acestui an şi a declarat că îşi doreşte ca prinţul Harry şi Meghan Markle să fie fericiţi, informează lefigaro.fr. 

Deşi nu a fost invitat la căsătoria regală, Donald Trump a preferat să rămână amabil în timpul acestui interviu acordat unui post de televiziune britanic. Discutând cu Piers Morgan, prezentatorul emisiunii "Good Morning Britain", duminică, preşedintele american a avut o atitudine binevoitoare faţă de prinţul Harry şi viitoarea soţie a acestuia, actriţa Meghan Markle. 

"Vreau să fie fericiţi, vreau cu adevărat ca ei să fie fericiţi, par să fie un cuplu fermecător", a declarat şeful statului american. 

Reacție calmă a lui Donald Trump

După ce Piers Morgan i-a dezvăluit că Meghan Markle a declarat că Donald Trump este "misogin" şi "o persoană care divide societatea", liderul de la Casa Albă a reuşit în mod straniu să îşi păstreze calmul. "Bine, sper totuşi ca ei să fie fericiţi", a comentat Donald Trump. 

Cu câteva luni înainte de ceremonie, care va avea loc pe 19 mai la castelul Windsor, Piers Morgan l-a întrebat pe Donald Trump dacă va asista la acea nuntă regală. 

"Nu din câte ştiu eu", a răspuns preşedintele american. 

Fostul preşedinte american Barack Obama şi actualul prim-ministru al Canadei, Justin Trudeau, au fost invitaţi la nunta regală, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel