Noul primar al Capitalei, intervenție telefonică la B1 TV. Detalii neștiute

Dan Marin Ștefănel este noul primar al Capitalei, primar general interimar din partea UNPR.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, primarul general interimar a declarat că ocupă funcția după ce partidele s-au așezat la masa negocierii. Întrebat dacă este analist politic, Dan Marin Ștefănel a spus că a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative în 1999, dar nu a activat, "e doar o profesie", potrivit b1.ro.

Primarul general interimar a oferit și lămuriri cu privire la funcțiile de conducere pe care le-a avut în cadrul unor firme: "La 23 de ani aveam posibilitatea de a fi angajat la stat. Având în vedere salariile destul de mici, am preferat o carieră în mediul privat pentru a asigura o liniște mie și familiei mele".

Întrebay de moderator dacă este capabil pentru funcția de primar general interimar al Capitalei, politicianul UNPR a răspuns că "în momentul de față răspunsul e da. Doresc să mă implic, regula transparenței e cea pe care o voi impune, și regula disciplinei. Am certitudinea și curajul!". El a continuat: "Nu consider că sunt lipsit de experiență. (...) Îmi pot aduce contribuția prin corelarea și determinarea oamenilor". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel