Noul prefect al Capitalei este Cristina Coruţ

cristina corut
cristina corut

Cristina Coruț a fost numită, miercuri, de Guvern în funcţia de prefect al Capitalei, potrivit anunțului făcut de ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, informează Agerpres.

Numirea Cristinei Coruţ, care a ocupat până în prezent funcţia de subprefect, survine în contextul în care fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaiei a demisionat din funcție pentru a candida la Primăria sectorului 5, din partea PDL, la alegerile locale.

Cristina Coruț a fost subprefect al Capitalei în perioada aprilie 2006-iulie 2008 și în perioada octombrie 2009 și până în prezent.

În 2001, a fost numită consilier juridic la Primăria Generală a Capitalei, când primar era actualul președinte Traian Băsescu.

De la 1 martie 2005 și până la 5 aprilie 2006 a fost director executiv adjunct în cadrul Primăriei municipiului Bucureşti, iar în 2009, pentru o perioadă scurtă de timp, a fost secretar general cu atribuții delegate de secretar de stat în cadrul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluționarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel